Postřehy

Krámky v Hroznětíně

20.03.2014
Postřehy >>

Ceny , kultura prodeje , sortiment .....

Zpět

Komentáře

Copak asi říkají kritici krámku na náměstí. Nic! Užírají se závistí. Ve městě máme opět zmrzlinu, a to dobrou v dobré ceně. J. Rovný


Každý den chodím kolem , občas zajdu něco koupím , porovnávám si ceny ,které mě dost mile překvapují jen ten krámský je buď naivní nebo až moc poctivý . Proč? Pokaždé mu z kasy vyjede doklad , který mě pokaždé nutí to se mě u prodejců z Vietnamské socialistické republiky snad nikdy nestalo. Michal K.

25.02.2015 | 10:37

Děkuji

Za kritiku, děkuju ,že jste se byl u mě aspoň podívat. Vybrat si můžete např. i koření a to za ceny které v Hroznětíně nemají obdoby.
Dokonce i rohlíky za 1,5o kč , dokonce i čaje a nejsou z Polska.
Děkuji za reklamu i negativní reklama je reklama.
A jestli jste chtěl vážený pane prostor kde je dnes můj obchod měl jste se řádně přihlásit do výběrového řízení bylo za poslední 3 roky již po třetí. Jenže to by chtělo více odvahy z Vaší strany.
Jiří Bělohlávek -Hroznětín Krušnohorské náměstí 76

22.01.2015 | 12:04

Až zase budete koukat přes výlohu podívejte se pořádně myslím si že v krámku toho moc z Polska není . A u nás v Hroznětíně chybí úplně všechno ,místo toho aby jste nového krámského podpořil zase jen zbytečně plkáte a jěště z cesty .
Nikdy jsem si nevšiml ,že by víno někdy někdo vozil z Polska .
Jindřich .

22.01.2015 | 11:56

Ještě nezačal, a již skončil.

Opět nějaký přející chytrák. Když tak dobře víš co v Hroznětině schází, tak si také otevři krámek. To nedokážeš BLBE. Standa Vorel.

21.01.2015 | 08:31

Nový obchod

Tak obchod je otevřen,ale nic úchvatného,,zboží dovážené z Polska,chlast.Místo toho by se měl majitel zabývat tím co v Hroznětíně chybí ,jediný trochu klad je drogistické zboží.Myslím,že s tímto sortimentem se dlouho neudrží.Jan K

20.01.2015 | 22:23

Určitě to bude přínosem.

Nebude trvat dlouho a bude na náměstí otevřen nový krámek. Jak znám budoucího majitele a jeho schopnosti, máme se na co těšit. Určitě to nebude žádný supermarket. Ale bude tam sortiment který nákupní možnosti v Hroznětíně rozhodně rozšíří.
A tak přeji našemu novému "krámskému" hodně spokojených zákazníků. J. Rovný

19.12.2014 | 21:09

Aby nám bylo doma dobře.

Naše město má poměrně dlouhou historii, ale není bohužel ničím moc zajímavé. Jedinou významnější památkou je židovský hřbitov. Také bychom mohli turistům nabídnout nádhernou geografickou polohu našeho města. Za námi kopce, před námi rovina.
Určitě také nelze přehlédnout postupný vliv našeho města na okolní obce a města od dob blahoslaveného Hroznaty. Dost možná, že hodně mladých lidí není seznámeno s tím, že v 1938 měl Hroznětín více obyvatel, jak blízký Ostrov. A stačilo hodně málo, a rozhodnutí o výstavbě v souvislosti s těžbou Uranu padlo na Hroznětín. Je pro nás nenahraditelnou škodou, že dva velké požáry, které v minulosti postihly město, zasáhly i budovu radnice. Shořelo mnoho písemností a dalších důkazů o jeho minulosti.
Hodně jsem přemýšlel o tom, jestli by existovala šance na zřízení nějakého menšího místního muzea, které by pro budoucí generace uchovalo informace o tom, jak se ve městě žilo, jaký byl jeho vývoj, co bylo hlavní obživou našich předků a jaké se zde uctívaly kulturní a společenské tradice.
Bohužel, dospěl jsem k závěru, že bychom moc exponátů nesehnali. Také jsem nepocítil, že by ze strany občanů byl zájem a snaha spolupracovat.
Odsun a následné dosídlení lidí z různých koutu naší země, mělo za následek, že zanikly místní lidové tradice, a vše další co tuto oblast charakterizovalo. Bohužel, nový lidé, zvyky a lidové obyčeje ze svých domovů již v Hroznětíně nezavedly. A tak jsem vlastně potěšen tím, že naše městská pouť k nám přiláká vetší množství lidí a pomalu se stává tradicí. A také jsem rád, že až nebudu na tomto světě, a někdo si na mne náhodou vzpomene, tak nebudu skrze naší pouť vzpomínán pouze jako buřič, nebo nějaká „krvavá šelma“.
Pokud jde tety o naší historii, tak musíme vzít za vděk, že o té se více než doma dozvíme v Německém městě Zirndorfu. V tomto městě po odsunu došlo k určité koncentraci našich bývalých krajanů.
To muzeum je malé a pěkné. Ale, a to především, nám potvrzuje to, že na žádný z domovů, které člověk během života měl, by se nemělo zapomínat. Ti kdo muzeum zřídili a udržují, to udělali ne jen pro své vzpomínání, ale také pro své potomky. Jde jim určitě o to, aby jejich děti a vnuci poznali, kam až sahají kořeny jejich života. Domov je to kde žijeme, a kde je nám přes veškeré strasti které život přináší, většinou hezky a dobře. Domov to ale není jenom náš dům, rodina. Domov to jsou lidé kolem nás, také jejich domy, ulice, parky a vše co k tomu patří.
Píši o domově, a přitom jsem si vědom toho, že někteří nebudou věřit, že při mé bojovné povaze, je můj vztah k domovu opravdu tak hodně hluboký.
Kdo jsou Ti někteří? Jsou to ti, u nichž závist přerostla až do nenávisti k mé osobě?
Kdyby byli schopni ( tak jako, že nejsou), přemýšlet o tom co říkám a dělám, zjistili by, že moje bojovnost pramení z vysoké míry odpovědnosti, které se mě dostalo od mého otce. A to ať již skrze geny, nebo výchovou.
Hroznětín je v současnosti mým domovem, a mně opravdu není jedno, jak ten můj domov vypadá, a jak je spravován. Mohu vzteky puknout, když sleduji, jak i moje peníze se kutálejí jinam než by měly. Jsem zklamán, že potřebné většině voličů stále nedochází, že ti co nám opět vládnou, staví svůj soukromí zájem nad zájem veřejný. Jsem zděšený z toho, že ti co byli ze strany města na svých právech poškozeni, se na místo soucitu stali předmětem pomluv a závisti. Sám sebe se ptám, co to je za společnost která doslova „kamenuje“ ty kteří ukazují na korupci, a nebo kritizují špatnou práci veřejné správy. Vznést veřejně nějakou kritiku se opět nevyplácí. Buď budeš držet hubu a krok, a dostaneš také svůj „cecek“, nebo budeš odstaven. Není náhodou také toto jeden z důvodů, proč lidí nechodí k volbám.
Prostě pro některé lidi se vlastně nic nezměnilo, a v Hroznětíně to je potvrzená pravda. Je to ovšem škoda. Proto-že nezájem mnoha občanů, vede následně k tomu, že se někteří zastupitelé opět mohou chovat jako loupeživý rytíři. Nevím, jestli si ti co volili p. Malečka a jeho věrné, dostatečně uvědomují, že se od nich nemohou nijak moc lišit. Jak se říká, máme takovou vládu, jakou si zasloužíme.
Budu upřímný. Když jsem zjistil, že se v na ustavujícím zasedání zastupitelstva za použití totalitních praktik, zhroutil systém zastupitelské demokracie, chtěl jsem odstoupit. Tím by pro mě nastal bezesporu pohodlnější život. Pak jsem si ale uvědomil, že s takovýmto rozhodnutím, bych nedokázal žít. A že těm co v Hroznětíně obnovili totalitu, bych udělal pouze radost. A tak se těch několik desítek voličů za Náš Hroznětín nemusí obávat toho, že bych si místo odpovědnosti, zvolil pohodlný život, státem zabezpečeného důchodce. Jenom bych si přál, aby slova o státním důchodovém zabezpečení mohli za několik let napsat i dnešní mladí. Ona má totiž korupce také své metastázy.
Je tam ovšem rozdíl. Rakovina provádí likvidaci lidí jednotlivě. Korupce dokáže zlikvidovat ve svém vrcholném okamžiku celou společnost najednou. J. Rovný

01.10.2014 | 15:45

To jsou hodné děti !

Již jsem avizoval, že se ještě zmíním o tom jak p. Špetlová a P. Schneider pohřbívali. Určitě to není nic, čím se otec (pokud jím opravdu jsem) hodlá chlubit. Na druhé straně mohu každého ujistit, že to co se stalo mě, není až tak něco mimořádného. I kdyby můj případ varoval byť jen jednoho rodiče, nebudu to považovat z mé strany za ztrátu času. Opravdu jsem nikdy nebyl až tak velký hlupák, že bych si myslel, že se láska dá koupit. Ale dobře vím, že průměrně inteligentní člověk se slušným vychováním si je vědom toho, že když od někoho přijme peníze, nebo jiný větší dar, že takový člověk očekává, že si jej budou alespoň vážit. On se totiž zpravidla dárce aby Vás mohl, obdarovat dost na to nadřel. Ale jak již jsem řekl, vděk nebo úctu můžete očekávat, pouze od normálních lidí a ne od jakých si lidských kreatur.
Nebudu se vracet k tomu, co ti dva, zastupitelští kandidáti provedli mě. Jsou a nebo byli, i jiní co poznali, jak vypadá jejich „vděčnost“.
Moje matka našetřila ještě před rokem 1990 každé z pěti vnuček cca. 80 tis.Kč. Když některé z dětí přijede, nikdy, neodjede bez finančního dárku. Babička tomu říká, děti to máte na benzín. P. Špetlová také občas přijela, dokonce i babičce umyla okna. Když však byla babička téměř půl roku v nemocnici, tak ta „hodná“ vnučka nepřijela ani jednou. A víte proč? Ona totiž babička do nemocnice nenosí peníze. Což ostatním vnučkám nevadilo. Paní Špetlová, ještě v době kdy jsme jí a p Schneiderovi se ženou „sypali“ horem dolem, tak pořádala pro děti v den zahájení školního roku zmrzlinovou párty. Tehdy se p. Špetlová, ještě měla za co předvádět. A děti určitě dodnes možná vzpomínají na tu hodnou paní. Škoda, že když zemřel, p. Schneider neměli ti dva, v sobě alespoň špetku slušnosti, aby tomuto váženému a v Hroznětíně nesmírně populárnímu člověku, uspořádali důstojný pohřeb s rozloučením. Klidně ho nechali ať ho zaměstnanec krematoria nabere na lopatu a hodí do pece. A kdyby předkové p. Schneidera již v minulosti nepostavili na zdejším hřbitově náhrobek, tak by tam urna s popel všemi váženého člověka ležela jako popel bezdomovce.
Tak občané, voliči. Až půjdete k volbám, nezapomeňte věnovat svůj hlas těmto dvěma „slušným a odpovědným „ lidem. J. Rovný

01.10.2014 | 14:00

Aby ses nerozbil ty Jardo - bacha na diabetes :-)

01.10.2014 | 12:49

To se vám to píše.

Jenom doufám, že p. Schneider s p. Špetlovou píšou své "praktické" poznámky na počítači který jsem jim koupil JÁ. Určitě bude klid, až se jim rozbije. J. Rovný

01.10.2014 | 12:41

TAK TO JE PŘÍSPĚVEK DO RUBRIKY "KRÁMKY V HROZNĚTÍNĚ" JAKO NOHA....... S POZDRAVEM SCHNEIDER

01.10.2014 | 11:23

Veletrh v Brně.

V Pondělí se opět otevřou brány Brněnského veletrhu. V souvislosti s tímto jsem si připomněl, že jsem v evidenci hotovostního vydání města zaznamenal výdaj za ubytování p. Malečka v souvislosti s návštěvou zmíněného veletrhu. Jednalo se o dvě noci za 1 300 Kč. Tento údaj znamená, že p. Maleček byl přítomen veletrhu 3 dny. K tomu je nutné ještě připočítat výdaj za dopravu autem, což představuje částku 2 500 Kč. Také jsem byl v době kdy jsem byl starostou na veletrhu, i s manželkou. Ovšem za své. Tak nějak jsem nenacházel nic co bych mohl při své práci starosty v praxi pro město využít. To co jsme chtěli se ženou vidět jsme prošli za jeden den. Vzhledem k tomu, že p. Maleček zastupitelům dodnes nesdělil, co zajímavého, a pro město využitelného si z veletrhu přivezl, dospěl jsem k podezření, že si p. Maleček společně se svou družkou (také podnikatelkou) udělali za peníze města pěkný výlet na Jižní Moravu.
Miloš Kopecký by řekl, to se nám to vejletuje, když nám to občané platí. J. Rovný

26.09.2014 | 09:52

Opravdu mám něco co vy nemáte.

Pokud je člověk přesvědčen o své slušnosti, tak by se měl podepsat.
Ptáte se, co mě dává právo se pasovat do role jediného spravedlivého.
Za prvé určitě nejsem jediný, kdo se ve veřejné funkci snaží a vždy snažil chovat odpovědně a slušně. Určitě se nikdo z těch, opravdu poctivých lidí necítí mojí kritikou dotčen. Pokud se proti mně soustředila veliká síla odpůrců, tak to jsou především lidé kteří se pouze poctivě tváří. Dokonce někteří z nich, o poctivosti dokážou i horlivě hovořit. To je však vše.
Za 24 let se v Nejdku, stejně tak jako v Hroznětíně, neobjevil jediný člověk, který by dokázal otevřeně vystoupit a ukázat na jediný případ kdy jsem se já, jako zastupitel, nebo starosta zachoval nepoctivě. Za 4 roky co existuje Drbna, se pouze stále dokola opakují anonymní urážky, včetně absurdní špíny (výpis z rejstříku trestů). Jako starosta jsem v Hroznětíně změnil mnoho dlouhodobě zaběhnutých a velice špatných věcí. Za práci kterou jsem ve prospěch občanů udělal, se nemusím stydět. Jediné co jsem udělal špatně, bylo to, že jsem se jako starosta obklopil lidmi, kteří se pouze slušně tvářili. Nikdy bych nevěřil, že se najde tolik „slušných a poctivých“ lidí, kteří mě místo poděkování, nakopou za mou práci do zadku. Nemusím opakovaně dokazovat, čeho všeho, a hodně špatného se p. Maleček dopustil. Jsou to alarmující případy. Jestli si lidé, kteří tohoto pána podporují říkají, že jsou lidmi slušnými, tak by si měli uvědomit, že ten kdo nepoctivost kryje, stává se sám nepoctivým. Paní Veverková a p. Dlouhá jsou tím nejkřiklavějším příkladem. Jestli stále hledáte to, co mám já, a ti které jsem jmenoval, to nemají, tak vám to prozradím. Je to můj smysl pro demokracii a poctivé jednání. Nejsem v Hroznětíně určitě jediný. Jsem pouze jediný v tom, že se nebojím vás veřejně kritizovat. Co mě na tom ovšem překvapuje, je to, že těch co se jakoby poctivě tváří, je v Hroznětíně tak velké množství . To je důvod proč kandiduji. Oni se totiž, tito "poctivci" u nás nějak přemnožili. Z tohoto důvodu hrozí, že se pro nedostatek prebend a výhodiček začnou požírat mezi sebou. Na tom by nebylo nic špatného. Špatné je, že přitom vzájemném požírání budou ohrožovat i ty opravdu slušné lidi. J. Rovný

14.09.2014 | 21:40

p.Rovný

A co máte p. Rovný tak převratného, že jste se pasoval na jediného spravedlivého v Hroznětíně? To že urážíte poctivé lidi vám vůbec nevadí...píši i když vím že můj příspěvek bude vymazán. J.S.

14.09.2014 | 18:36

Proč jdou proti mě.

Víte proč mě nesnáší a pomlouvají všichni ti Malečkové, Hujslové, Ktrejzové, Pučilové, Frieseckých, a Dlouhá. Protože já mám něco , co oni nikdy mít nebudou. J. Rovný

14.09.2014 | 10:42

Duševní slabost.

Ten níže uvedený přetisk mé odpovědi p. Ramsové, především však jeho dodatek mě utvrzuje v tom, že Malečkovo příznivci jsou jaksi mimo. A tak mě nezbývá než dodat. Že blahoslaveni dojdou také ti kdo na duchu slabí jsou. J. Rovný

10.08.2014 | 16:36



Paní Ramsová nebudu tvrdit, že by město mělo Vámi jmenované obchody zřizovat. Mělo by však projevit takovou aktivitu aby se požadované ve městě zřídilo. Osobně jsem přesvědčen, že umístění malého discontu, (Peny, lídl a pod) ,v Hroznětíně je otázkou krátkého času. Ta oblast má potřebnou kupní sílu. Mohu slíbit, že v případě, že dostanu možnost věci veřejné ovlivňovat, udělám pro zlepšení obchodu v Hroznětíně vše co bude v mých silách. J. Rovný
pRovný si myslím nevidí do huby

05.08.2014 | 13:02

Supermarket !

Dost dobře nerozumím tomu, že se opakuje, že město bude stavět supermarket. Věřím, že se tak nestane ani v budoucnu. Pokud se přihlásí investor tak město určitě bude spolupracovat. Jinak jsem přesvědčen, že naše oblast s pohledu kupní síly již zajímavá je. Ani s pozemkem to není až tak zlé. Pokud se jedná o spolupráci radnice ve věci sortimentu a zkvalitnění prodeje stávajících obchodů tak se pouze bojím toho, že p. Maleček dojde k závěru, že těch voličů nemá ještě dost a založí za tímto účelem dobře placenou komisi, například komise pro obchod a služby. J. Rovný

30.07.2014 | 21:31

Supermarket v Hroznětíně

Podle mého skromného názoru je myšlenka na výstavbu supermarketu nerealizovatelná a to hned z několika důvodů:
- počet občanů, kteří nedojíždí za prací mimo Hroznětín a tudíž by využívali nákup v supermarketu je minimální. Kdo dojíždí za prací, tak nakoupí v Karlových Varech nebo v Ostrově
- výstavbou obchvatu se počet řidičů projíždějících Hroznětínem, a tudíž potencionálních kupujících, opět podstatně sníží
- vhodný pozemek pro stavbu také není k dispozici. Například v Toužimi je Penny market přímo u autobusového nádraží a tudíž dojíždějíci mohou v klidu po návratu z práce nakupovat a motoristé mají kde parkovat
- pokud by byl Hroznětím pro provozovatele supermarketu zajímavý, tak by se již sami o výstavbu zajímali. Zde se "neuživí" ani bankomat
- myslím, že i otázka sortimentu by byla po dohodě s místními prodejci řešitelná, ale to chce snahu o řešení, která asi chybí.
Jaroslav Štorkán

27.07.2014 | 09:05

A kde má město pozemky aby mohl investor stavět market ? To mě opravdu zajímá ,všiml jsem si , že se rozpočet vylepšuje prodejem stavebních parcel ,ale těch zas tolik město nemá ,až prožereme tento majetek co bude Maleček , Hujsl ,Hruška , Krejza a ostatní dělat ?
Hujsl půjde do důchodu , Maleček zdědí byt v Ostrově , Hruška se toho bohužel již nedožije a Krejza se raději odstěhuje.....Petr G.

04.07.2014 | 22:49

Hroznětín nepotřebuje žádný supermarket občané mají vše co potřebují mají Malečka ,aby se ukázal před volbami bude jezdit služebním vozem důchodcům nakupovat do Ostrova a bude nakupovat u podnikatelů ,kteří se budou ucházet o korýtka na radnici .Karel

04.07.2014 | 22:43

Pro pana Petra N

Pane je toho určitě mnohem více co mohu pro naše občany v případě zvolení udělat. A kdo se objektivně podívá na dobu kdy jsem stál v čele města tak si svůj úsudek určitě udělá. Jinak mám dojem, že patříte k těm co překroutí i ocelové lano. Pomáhat něčemu opravdu znamená pouze pomáhat, například vytvářet potřebné podmínky, a to tak aby to bylo pro investora zajímavé. Město nemá a doufám, že ani nebude žádný market stavět. J. Rovný

10.06.2014 | 21:41

Reaguji na příspěvek p.Ramsové.Tedy spíš na příspěvek p. Rovného. To mohl rovnou napsat: volte mně a budete mít v Hroznětíně supermarket! Petr N.

09.06.2014 | 12:58

Město musí umět těmto věcem pomáhat.

Paní Ramsová nebudu tvrdit, že by město mělo Vámi jmenované obchody zřizovat. Mělo by však projevit takovou aktivitu aby se požadované ve městě zřídilo. Osobně jsem přesvědčen, že umístění malého discontu, (Peny, lídl a pod) ,v Hroznětíně je otázkou krátkého času. Ta oblast má potřebnou kupní sílu. Mohu slíbit, že v případě, že dostanu možnost věci veřejné ovlivňovat, udělám pro zlepšení obchodu v Hroznětíně vše co bude v mých silách. J. Rovný

27.05.2014 | 18:17

Nevadil by krámek s prádlem, po zrušení obchodu po paní Zdeňkové musíme jezdit pro všechno do Ostrova a Varů. Chybí pořádná drogerie, papírnictví. Když jede člověk do Ostrova, nakoupí si potraviny tam. A co staří lidé, co nemůžou jezdit autobusem a mladé tu nemají? Nebylo by na škodu se ještě zamyslet. Ludmila Ramsová

26.05.2014 | 16:42

Už vím proč se tenkrát obecní úřad levně zbavil níže zmíněných pozemků , protože je na místě zahrnutá ohromná skládka !!!!! Nebo vznikla snad až potom co bylo prodáno ? Divil bych se kdyby o tom na úřadě nevěděli , možná věděli ale mlčeli ...Proč ? Jiří Bělohlávek

07.04.2014 | 20:15

Cena pozemků ?

Ta cena má rozpětí. Je to také otázka poptávky. Rozhodně do centra města nelze umístit průmyslový objekt. Na Velkém Rybníku se prodávají zasíťované pro výstavbu rod.domů za 900-1000 Kč. Centrum města a sítě v blízkosti jsou zcela bez pochybnosti o kategorii výš. Když to ponecháme na úrovni V.R. tak se dostaneme na částku 5.5 milionu korun. A to jsem opravdu na té nejnižší úrovni. Ještě k poznámce p. Bělohlávka o jeho nabídce pozemků. Pan Maleček mě tuto nabídku opravdu zamlčel. J. Rovný

05.04.2014 | 08:55

Jakou mají reálnou hodnotu pozemky dneska ? Tomáš P.

04.04.2014 | 21:53

Cena za kterou pozemky v době kdy to ještě byl jen obecní úřad pan Hujsl prodal za směšných cca 75 tisíc Kč. jestli Vás zajímá úplně přesná cena najdu k tomu doklady . A teď mě budou všemocně bránit ve výsadbě japonských topolů , s tím ,že je moje činnost v rozporu z územním plánem . Já jsem městu ty pozemky i s barákem nabízel a myslím si , že za solidní cenu vzhledem k jejich poloze a možnému využití . Pan Maleček je nechtěl , a to v době kdy pan Rovný jako starosta byl v pracovní neschopnosti . Myslím si , že ta investice by byla pro město přínosnější než utopit 5-8 milionů z městské kasy v novém kulturním centru .... Jiří Bělohlávek

04.04.2014 | 19:49

Hrdinové vystrčili opět hlavu

Jen se "hrdinům" nechá prostor a srší ubohou špínu. Pan Bělohlávek stejně jako já se nebojí podepsat. Ačkoliv jsem založil hroznětínský zpravodaj tak se mnou ani s p. Bělohlávkem p. redaktorka Jandová rozhovor neudělá, a to jsem zastupitelem. Jsem za lidi jako je p. Bělohlávek velice rád. Jen díky těmto se může správa věcí veřejných zlepšit. Je docela zajímavé, že se najdou lidé kterým dnes prostranství před "kulturním" domem vadí. Proč se neptáte p. Hujsla na to jak je možné, že za hubičku k tomu domu prodal 5500 m2 nejlukrativnějších pozemků. Tohle nemohl udělat člověk se zdravím rozumem. A jak je vidět některým z nás vůbec nevadí, že tento "národohospodář" i nadále řídí město. Věřím, že p. Bělohlávka zbabělci neodradí. J. Rovný

04.04.2014 | 09:38

Je lepší trochu se starat , než ležet doma na gauči , brečet jak je všechno drahý a čekat na další sociální dávky , nebo celý den čumět z okna a pozorovat co se děje na pozemku před bývalým a současným kulturákem . A kdyby si každej z radnice dělal to co má , a dělal to pořádně nemusel bych se starat .
A protože je většina v Hroznětíně jako ovce , potřebují občas nasměrovat , možná se někdo zamyslí proč to asi ten Bělohlávek dělá ,další otázka e nebude z toho mít náhodou prospěch ? J.Bělohlávek

03.04.2014 | 20:33

Asi se lidem nelíbí jak se stará o to o co nemá! Pavel B.

03.04.2014 | 13:04

Bělohlávek

Dobrý den , již docela dlouho čtu drbnu a docela mě překvapuje jedna věc stálé útoky na pana Bělohlávka .Tohoto pána znám už dlouho a tady se dozvídám to s čím zásadně nesouhlasím. Nechci zde nikoho obhajovat ,ale tento člověk kdykoliv cokoliv slíbil vždy dodržel, je pravda , že to co si myslí také řekne a myslím si , že si pak za svým názorem stojí. Jak jsem si všiml pod své názory zde se i podepisuje .Nevím zda někomu z Vás ublížil.... Petr K.

03.04.2014 | 06:57

Je jen s podivem , jak do toho vidíte , ale ono je to trošku jinak , zajděte si na radnici a podívejte se na moje dvě nabídky ,porovnejte si se s tím co jsem nabízel já a co radní vybrali .... Vůbec nevím proč Vám tak ležím v žaludku . J.Bělohlávek

02.04.2014 | 13:05

Ano měl jsem zájem o tento prostor , protože je velmi levný , to je něco špatného ? Jiří Bělohlávek

02.04.2014 | 12:47

Zájem

Váš zájem o pronájem místní zeleniny ,který 2 krát pro vás byl neússpěšný,Jana

02.04.2014 | 09:32

Stejně jsem se nedozvěděl odkud pramení můj zájem .... Nebojte se , mazat Vás nebudu . Bude lepší když si celou drbnu přečte co nejvíce lidí . Jiří Bělohlávek

01.04.2014 | 22:55

pardon Jana

01.04.2014 | 11:48

ANO

Máte Karle pravdu za chvíli nás smažou oba,on p Bělohlavek a spol. jenom chtěj rozvrtávat,chtějí vědět názory jiných lidí,ale jen těch co jim pochlebují.Jak vidíte jiné mu vadí,hlavně kritika,na tu má asi licenci jen on

01.04.2014 | 11:48

Tak to jste si paní Jano dovolila dost! Kritizovat pana Bělohlávka...ten přece umí akorát tak strkat nos kam nemá. Tyto stránky založil jenom kvůli tomu. Je s podivem, že ač nebydlí v Hroznětíně tak mu blaho města leží na srdci....Karel B. Můj příspěvek bude určitě smazán...neboť tady se mažou hlavně věci které se jemu a někomu nehodí.

01.04.2014 | 06:52

Bordel

A buďte prosím konkrétní jaký bordel jste myslela ? Jiří Bělohlávek

31.03.2014 | 14:16

Ještě Vás poprosím napište veřejně jaký můj zájem a odkud pramení , je hezké ,že to všichni vědí rád bych to věděl i já. Děkuji .

31.03.2014 | 13:57

A to si představte , že na pozemku budou i pštrosi ....
Váš problém má několik řešení jedno z nich je ,že budete chodit jinudy , ale upřímně ono toho v Hroznětíně smrdí daleko více než několik slepic

31.03.2014 | 13:54

ANO

máte pravdu nevadilo,nešel odtud smrad!!!!!!!Jana

31.03.2014 | 12:50

do nedávna na těch samých pozemcích bylo několik let autovrakoviště a smetiště to Vám asi nevadilo !!!! Jiří Bělohlávek

31.03.2014 | 10:23

Krámky v Hroznětíně

pBělohlávku,nestarejte se o krámky v Hroznětíně i když všichni ví odkud váš zájem pramení,ale starejte se víc o ten bordel a smrad co jde z vašeho pozemku,někdy je to opravdu síla projít okolo.Ono starat se o druhé je lehčí ,než o své.Vypadá to u vás jako v opičárně.s pozdravem Jana Opršálková

31.03.2014 | 08:42

Je vidět , že obchodů je v Hroznětíně dostatek , všichni jsou spokojeni. J.Bělohlávek

26.03.2014 | 15:26